Bad Brains

Sitter och lyssnar på when the president tlks to god med bright eyes..den är bra..snart ska jag åka och simma..det ska bli kul tror jag...det var roligt förra gången men då hade vi ingen tränare..åt en billys pan pizza alldeles nyss..såg ut som jag redan hade ätit den en gång innan om ni förstår vad jag menar?:P men den smakade okej.  Hoppas inte mitt smink rinner alltför mycket när jag ska simma.  Får inte glömma att ta med pengar till simglasögon. Måste gå nu så jag hinner packa allt. Puss hej

chumbawamba

 Idag har vi dagsverke..det är menat att man ska arbeta:P fast jag lysnar på my Doorbell istället..det svänger! Fat jag har faktiskt diskat..vi har ingen sån där diskmaskin...buuu...jag måste nog återgå till städandet nu..usch ..

Lite citat

Remember, remember the fifth of November
The gunpowder treason and plot.
I see no reason why the gunpowder treason 
Should ever be forgot.

We first fought the heathens in the name of religion, then the communism and now in the name of drugs and terrorism. Our excuses for global domination always change. 
Serj Tankian

In times of universal deceit, telling the truth will be a revolutionary act.
George Orwell
Lite tips till dig som vill starta ett eget land:

1. Skaffa dig en titel
"Du kommer direkt vinna massornas respekt. Kung, kejsare eller prins. Det spelar ingen roll så länge du trivs med det. Du kanske kan sätta dig framför spegeln ett tag och se vad som känns bäst."

2. Branda ditt land
"Även om ditt land bara består av dig sittandes i ditt garage med en krona på skallen är det viktigt att det uppfattas som en riktig nation. Skaffa en flagga och en nationalsång och allt sånt."

3. Medborgare
"Vissa menar att det är en nästan oumbärlig del. Medborgare är vad som skapar ditt lands framtoning."

4. Placering
"Nästan alla länder ligger någonstans. I hela historien har länder alltid funnits på specifika platser."

5. Erkännande
"För att ditt land ska vara legitimt är det viktigt att det är erkänt av länderna runt omkring. Skriv ett brev till den som bestämmer. Lägg upp det i stil med "Jag förstår att du är väldigt upptagen, om du är okej med mitt land så strunta i att höra av dig." Det borde vara juridiskt vattentätt."

Friik!!

 Idag är det lördag och solen skiner som fan. Jag satt och solade lite förrut och sen har jag kekat på donken. Igår var jag hemma hos Josse och firade Tove. hihi det var askul att se på Jackass the movie. Den ägde! Wee man sparkade sig själv i skallen! Det var en lyckad kväll för tove verkade ha det riktigt kul!!Fan att jag missade ditt dampgarv... Synd att jag inte kunde följa med dem andra hem till Patrik bara men ajja...Imorgon ska jag simma : ) det ska bli kul faktiskt bara det inte är allför hård träning...


"Never believe anything until it has been officially denied." Claud Cockburn<-----gillar hans efternamn

Nu får jag fan skärpa mig

Det känns onödigt att skriva här för man kan ju ändå inte skriva saker som betyder nått... 
Fy fan för allt...känslor är till för suckers och jag tänker fortsätta förstöra mitt liv...

ta inte allt på alltför stort allvar...  Hihi

 Jag är glad!  Jag älskar våren! Jag vill ha klänning på mig imorgon! Åh jag ska cykla till skolan imorrn :) Har läst lite idag..det är nästan så att jag känner mig duktig..fast jag borde gjort matte egentligen.Sen har jag gått ut med min hund.  Jag har haft en  tråkdag.. 

Jag förstår mig inte på den här bloggen. Jag vill kunna ha små bokstäver..nåväl
Rimfrost

Idag är det fint väder och jag ska ut och kratta löv. Vet inte varför men jag gillar att göra det. Det är samma sak med att diska, det är typ avslappnande : ) Jag vaknade halv två idag. Så jag skippade frukost. Jag har inte så mycke att skriva så hejdå tills vidare...

Dagens låt: Cat Power-I found a reason


Det är inte synd om människorna för...

-Vi har inte råd att sura.
Idag låg jag och såsade mig i sängen till kvart över tolv, då kom min syster in och sa: "Öh Louise, det kanske är bäst att du går upp nu, vi ska på påsklunch hos farmor och farfar om tre kvart. Vi ska vara där ett."Så jag kastade mig upp ur sängen och när jag kommer ner till köket sitter mamma där och fnittrar och frågar vad Carro sagt till mig. "Vadå? Ska vi inte till Farmor och Farfar?!" säger jag och det skulle vi självklart inte...
Egentligen borde jag ha fattat att vi inte skulle dit men det är så typiskt att berätta sånna saker samma dag som vi ska på släktmiddag. Dom säger alltid  "Men vi berättade ju att vi skulle dit igår kväll"  LÖGNARE och så säger dom att det är jag som inte lyssnar! Jag tror att dom är med i någon sjuk konspiration emot mig... Jag ska avslöja dom jävlarna...
 Sen så har jag rakat mitt ben. Jag hann bara göra ett, för sen ville min syrra in på badrummet. Så nu kan jag jämföra före och efter. Men jag föredrar att inte göra det för resultatet är skrämmade. 
Det var nog allt jag hade att säga för tillfället nej vänta :
Påskgodis är äckligt!

Cynisk

Sitter och lyssnar på typ mario-tecno musik som man blir lite knäpp av. Fii fan va det suger...fast bandet är coolt, dom heter Slagsmålsklubben och deras senaste skiva heter Sagan om konungens årsinkomst..Lite små fyndigt. Jag har inte gjort så mycket idag. Mest suttit och häckat framför datan och spelat hängagubben.

People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people.

Påsken är så onödig. Ha uppe fult påskpynt i några dagar och ge godis till bortskämda ungar. Vilket slöseri. Enda anledningen till att jag tycker så är säkert för att jag var tvungen att hämta den förbaskade påskpynt lådan som låg i vår stökiga tvättstuga under allt förbaskande julpynt.
Vad är det för störd värld vi lever i? 
 
3 års fängelse kan straffet bli för den som i Burma använder en icke registrerad fax.
 (Amnesty) 


Ha er en Glad Påsk!


M

Hehe kom just hem från bion. Jag och Martina<3 såg V för Vendetta :D :P Andra kvällen i rad.  Vad mysigt vi hade det! 

V

Idag har varit en riktigt seg dag..och det har varit jätte härligt. Första dagen på lovet som jag inte gjort ett piss. Fast jag har ju i och för sig damm sugit och sett Mitt liv som hund. Det första var inte så kul men filmen var rolig!Stackars Ingmar. Han hade det inte lätt.
Det är bäst när han ska försöka dricka mjölk haha...vilken underlig liten pojke.

Remember, remember the 5th of November

Bada!

50756-7

Sjunger falskt men starkt...

Underbara

Vargen ylar i nattens skog, 
han vill men kan inte sova.
Hungern river hans vargabuk
och det är kallt i hans stova.

Du varg, du varg 
kom inte hit!
Ungen min får du aldrig.

Vargen ylar i nattens skog,
ylar av hunger och klagar.
Men jag ska ge'n en grisasvans.
Sånt passar i vargamagar.

Sov, mitt barn, i bädden hos mor,
låt vargen yla i natten!
Men jag ska ge'n en hönsaskank, 
om ingen annan tatt'en.


Lyssnar på Manu Chao. Hemska minnen...Tack för att du ställde upp. En dag ska du och jag flytta ut i skogen och bo bland rövare, vildvittror, grådvärgar och rumpnissar! 
Je t'aime

Det var ett tag sen jag skrev så jag känner mig lite tvungen att få ner några rader. Det var roligt idag på hemkunskapen. Fast ännu roligare när den var slut . Fan vad jag är imponerad av dig Tove! fii fan, du förtjänade verkligen semmlan : ) 

RSS 2.0