Plonker

Jag har nästan inte pluggat nått idag :( schmucking fuck ... fan då! Näh så fort jag skrivit färdigt ska jag göra te sen ska jag sitta uppe å plugga ..bara skriva ner en disposition till provet.

Näh nu vill jag skriva om nått roligt. Det va en söt ,stammande socialist kille på vår skola idag :) köpte 2 pins som va fina. Sen flumma man lite me Tonja och förhoppningsvis blir det flumm på hög nivå snart mohahaha watch out! Sen sista lektionen satt jag med Lajni sakna henne :) 

Men bäst av allt kanske blir halloween fest! :D hoppas VERKLIGEN det :) jag övervägar ifall jag ska klä ut mig till nunna eller robin hood?

Okej nu ska jag ta mig i kragen så see you later böngroddar!

Rusta Sverige för nästa bankkris!

Idag äre dåra fredag. Jag har inte vart med kompisar och inte sett på idol. Men vad har jag då gjort?! jag har käkat på jensens böffhus!  aaaaaahhh så jävla gott:) åt oxfilé pommes och bernäää sås iihh ORGASM. så nu har jag skrytit tillräckligt och kan berätta att jag e väldigt uttråkad. Ja, till och med så uttråkad så att jag suttit och läst inlägg på libresse.se s forum där en massa små flickor frågar hur stor chansen e att de gravida när de suttit i samma soffa som en kille :O  Annars har jag bestämt att jag ska va med på clowner utan gränsers parad tsm me Tonja! har bestämt vilka kläder jag ska ha på mig och känns lite taskigt att jag ska låna min syrras kläder. Inte för att hon inte är van vid det :p utan för att ja tycker hennes kavaj e så jävla ful att den platsar! Faktiskt, axelvaddar  är liksom inte en sån där retro grej som e okej!?  Är min åsikt iaf, men sen e jag inte så insatt i mode. Maybe sometimes getting fucked can be amusing?RSS 2.0