Ännu en härlig familjestund

Alldeles nyss så satt jag med min familj och åt tårta och fiade att pappa fått ett nytt jobb. Du sa jag ett skämt som alla skrattade åt och då säger pappa "Där fick Louise till det för en gångs skull" Då börjar carro sratta och jag säger nått i stil med "Ah tack då!" och då ska pappa försvara sig och säger "ja men Louise brukar alltid vara lite efter när det gäller sånnt." det fick mig verkligen att känna mig bättre till mods sen när carro skrattat färdigt åt hur jävla osmidig pappa var så började vi prata om nått nytt och vi kommer in på att morfar sa förrut till mig att jag ser ut som henke larsson och det var på den tiden då han hade dreads. Väldigt smickrande. Carro avslöjar även att morfar sa att hon såg ut som per gessle. hehe. då säger jag att jag skulle vilja skaffa dreads och john svarar " nej snälla gör inte det varför ska jag alltid behöva skämmas för dig. "  mammas svar blir " nej men varför ska du behöva skämmas för henne det räcker väl med att hon skämms för sig själv"  asså jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Vilka psykiska men jag kommer få!
Om någon skulle vara intresserad att höra skämtet som jag drog för att få igång hela spektaklet så hör av er!


bla bla

På första lektionen så hade vi projekt arbete och det går inge bra för vår grupp. Men men det ordnar sig kanske. Sen efter det hade jag franska prov det gick ganska bra men jag tycker det var fett svårt och nu har vi ändå bara repetion jaja..sen hade vi matte och jag gjorde i princip inget vänta vi hade svenska nån gång också minns inte när dock jag kom på att jag borde plugga som fan egentligen fan då.. fast jag har allt på datorn så jag kan iaf inte...så skönt då.
  Igår var jag sjukt arg på pappa den mansgrisen men nu minns jag knappt varför ..Bagdro

Bagdro

Det där mina kära vänner är Bagdro. Han är en tibetansk munk som var och föreläste på min skola idag. 1988 var han med och höll i en demonstration mot kinas förtryck och ockupation av tibet. För det fick han 3 års fängelse. Han blev torterad på de mest fasansfulla och vidriga sätt du kan tänka dig. Det han har sett och upplevt är verkligen "Ett helvete på jorden" som hans bok heter. Självklart så köpte jag hans bok och fick den dessutom signerad. När jag tacka för boken så kramade jag honom och han började fnittra sen kom jag på att munkar lever i celibat och han kanske aldrig kramat en tjej förrut :O Han var så söt!  jag började gråta under hans föreläsning för det är så sjukt hemskt att någon skulle kunna skada den mest fridsamma och kärleksfullaste männsika jag nånsin träffat. Men man får inte glömma att tortyren än idag fortsätter och att den måste få ett stopp så:

Free Tibet for fuck's sake!!!

Godnatt

Fredag:
På kvällen vid halv nio så cyklade jag Josse Klara och Tove till "Hemliga" stället. Först samlade vi grenar till en brasa sen så tände Klara den och hon fixade det galant som vanligt sen så badade vi. Om vi inte haft en brasa så hade vi eller jag iallafall frusit ihjäl. Det var så kallt och jag skrek som en gris när jag doppade mig. Josse och Tove var badkrukor. Mina muffins blev en succé och den varma chokladen värmde dödsskönt i kistan. Det var jättemysigt att sitta där på klippan invirad i en filt ock räkna stjärnor. Sällskapet gick inte att klaga på heller iallfall inte tills Viktor kom. Jag vet inte varför jag störde mig så otroligt mycket på honom. När vi gick därifrån så hade Tove det lite svårt att ta sig ner för ett berg men Klara tog ändå priset i osmidighet. Hon föll ner i ett dike med cykel och allt. Sötis. Kvällen slutade tidigt för mig som vanligt och det är jag lite purken för. Jag missade fan när bilarna i centrum brann!!! Så mycket action har inte hännt i Rönninge på länge ju.

Lördag:
Med Tove Josse Jalle och Oskar var jag och såg "Säg att du älskar mig". Den var bra trots sms-strip scenen och dom dåliga fjortisarna. Jag hade lätt börjat gråta om det inte vore för att jag hade smink. När vi kom tillbaka till kära rönninge så gick vi till folketshus där Klaras mamma hade 50-årsfest. Först så träffade vi hennes söta kusiner sen drog vi ut med klara och Lovisa till gymnasiet där patrik och dan satt på en bänk och söp med deras tungförlängare. Det var så patetiskt för så fort patrik såg att vi kom så kastade han sig över sin tjej för att bevisa att han minnsan kan hångla. Tyvärr så blev jag inte särsklit imponerad mest äcklad faktsikt. Dokusåpahångel är inget för mig. Sen gick vi tillbaka till folkets och där vi fick vi höra på skönsång och jag och Tove sjöng en liten truddelutt också. Det var så sjukt kul. Åh dom sjöng den där Hajen låten! Jag måste ha texten till den. Sen gick vi ut till Patrik och Dan. Patrik betedde sig som ett respektlöst svin men dan var inte så mycket bättre han. Jag önskar att någon kunde ta ner Patrik till jorden igen och sen knugga hans feta kinder i asfalten. Näh så arg är jag inte på honom men igår var jag. Sen pallade jag inte med honom någe mer så då gick vi tjejer in och dansade afrikansk dans med mera. Det var jättekul! Lovisa sjöng också och hon hade så coolt bra röst. Det var en lyckad kväll.

Söndag:
Idag har jag köpt kläder till Farfars begravning. Annars har jag bara tagit det lugnt och lyssnat på Regina Spektor. http://www.youtube.com/watch?v=9pKujuTgtL0&mode=related&search=
Jag har redan tvingat några att se den videon men ni övriga gå in på den sidan!!

Ha det så bra!

Muffins!

Idag i skolan hade vi skolval och det var rätt segt... fast när partirepresentanterna battlade så var det långt ifrån segt. Alla skrek och buade, jag tycker verkligen synd om kd:s representant även fast deras politik är underlig. Det var faktikst rätt odemokratiskt att bua så åt honom sen var han ju söt också. jag röstade hur som hellst på F! jag skulle inte vilja att dom styrde landet men aldrig att dom skulle få så många röster men jag vill ha in dom i riksdagen så att folk börjar ta jämställighets frågorna på allvar.
 
Bakade nyss muffins tills ikväll när vi ska ha mys vid hemliga stället :D
jag höll mig inte riktigt till receptet för det blir så tråkigt då... när jag bakar får jag alltid någon form av överraksning. Den här gången blev det faktikst bra.
Muffins!
Fast det var rätt många som svämma över för jag hade lite mkt smet i dom. Tänkte att dom skulle bli som sånna där amerikanska som är gigantiska men det funkade ju inte alls. det är med kanel och äpple i ifall ni undra. Det stod att dom skulle vara inne i ugnen i 10 min men jag hade dom inne i 25 för jag öppnade luckan hela tiden för att kolla till dom så ugnen blev aldrig riktigt varm. hihi


All kärlek är bra kärlek!


Boomba din brylling!

Jag har inte nånting att skriva.


Är det så? Det är så det är.

Jag diskade inte igår för jag drog ut så på "pluggandet". Samvetet gnager lite på lilltån   Rd Nckros - klicka fr strre format
Vet inte om det hände nått speciellt i skolan.  Jag hade dock rätt roligt när jag pratde med Ali. Det var fösrta gången som jag verkligen pratade med honom det enda jag sagt till honom tidigare var när jag kom springandes och direkt när han skulle ta min stol så slet jag den ur hans händer och sa "Den är min! Släpp den!" det blev värsta dragkampen fastän det fanns en stol alldeles bredvid som jag kunde ta. Sen kom jag på att jag det jag gjort va värsta onödigt och skrämmande så då skämdes jag lite "Jag funderade på att springa hem" som Patricia sa förrut när hon spillde ut teet.

ursäkta mina fåniga blommor men jag lärde mig just att lägga in dom så jag vart bara tvungen. Idag så åt jag pannkakor till lunch och pizza till middag. Inte så intressant kanske men, men när vi åt på pizzerian så hade jag som vanligt väldigt roligt åt att vi är stammisar  där och att pappa typ känner dom som jobbar där. kanske redan sagt detta till alla som läser den här skiten men en gång så kom utav domsom jobbar på Gula villan och kramade john! Då kändes det lite så här "Shit vi måste sluta äta pizza var och varannan helg!"
 En till anledning till att det just är näckrosor är att jag ville hitta en bild på en speciell ljuslykta som ser ut som en näckros och som är jätte fin :)
 
NU lyssnar jag på Dream girl med Salem Al Fakir. den är jätte fin och sen så heter han ju Salem! Härmed utnämner jag honom till Salems kommun trubadur för idag och all framtid!
 
Tidigare så såg jag på Anders och Måns reklam för deras program som förhoppningsvis börjar snart och jag vet att jag redan skrivit om det men det är ju så sjukt kul! 
 
Tack för er tid och tålamod!                                                              

Daydream

Asså jag börjar tröttna på att min skola är så flummig alla lärare är så otydliga suck. Kommer nog inte tröttna på människorna på ett tag dock. Patte är så rolig idag när det var elevkår så spillde hon te över sig och alla hennes papper. Stackarn lille klumpeduns. Sen på elev rådet så hade vi lite roligt åt fernando som äcklade sig. Han har fler skruvar än en lösa. Knäpp svenska. Igår så var jag i stan med Linnea och vi hade trevligt hehe men nu vet hon att jag är knäpp, hon var den första som kom på mig. patte har i och för sig sagt att jag varit knäpp ett bra tag men då har jag inte ens gjort störda saker när jag vart med henne. 
Nu måste jag göra franska läxan och diska:( så tråkigt
Fred ut till alla som läser detta!

I hear in my mind...

Caroline hade studiedag idag så hon följde med mig och var med på svenskan. Det var kul att hon var med och fick se vad som kommer vara min vardag i tre år framöver. Jag är lite stolt över min skola för den är lite speciell även fast allt det där speciella inte alltid är så bra.  Sen så hände det omöjliga innan lunch, precis efter att carro gått, brandalarmet gick och det var inte falskt alarm! Det var en utav rulltrpporna som började ryka! Så då kom det flera stycken sexiga brandmän och "räddade" oss. Till följd av brandalarmet så fick vi gå tidigare till lunchen! Yeeess. Idag när jag satt kvar i skolan ett tag så kikade två tjejer från tvåan in genom dörren och tog kort på mig och de två flickor jag pluggade med. Dom sa inget utan bara stack in sina huvud och "klick". Det var lite underligt. 

Min mor har ringt kommunen och sett till att jag ska få alla de pengar som jag arbetat in. Det känns skönt att ha det ur världen.


Läste på bilddagboken "Döden är inte sorgsen; det sorgliga är att de flesta människor aldrig riktigt lever."
Hur vet jag om jag lever mitt liv fullt ut? 

Mitt lyckopiller just nu är Regina Spektor tilsammans med några få speciellt utvalda vänner. Om man nu väljer sina vänner men det tror jag nog att man gör eller man väljer varandra kanske

This sucks

Jag har flunsan och det är inte kul. Nu kunde jag varit på kräftskiva med märsgarn gänget eller haft filmkväll men sötisarna från skolan men nej då ska man gå och bli sjuk när man faktiskt har ett liv för en gångs skull. Nu sitter jag och deppar över att jag inte kan hitta min sladd till herman så nu har jag bara tråkig musik på honom. Såg nyss tjenare kungen med syrran. Den var rätt bra. Abra var cool. Nu försöker jag hitta Cortex med the freaks som Tove tipsa om för ett bra tag sen:) Den verkar inte finnas på Lime Wire. Åh jag vill att gänget ska ses igen så där avslappnat som det var på bryggan. Jag har verkligen haft tur som har så bra vänner. Tänker på hon abra och hur hon hade det innan Millan kom och räddade henne. Snart ska jag och Carro ner till Felino eller vad den heter den där nya pizzerian. det blir första gången för mig!! Wiie ska bli skönt att äntligen bli av med min oskuld. Har väntat länge nog.

checka in kissochbajs.blogg.se dom är lite bättre på sånt här än jagRSS 2.0