Hanna från Arlöv


Hanna från Arlöv, hej
jag lärde mycket av dej
du sa som det var
och det kändes så bra
så nu kan jag göra nånting själv
göra nått själv.

Jag är gla'
men men det borde jag inte va


Vi jobba tillsammans i tvätten
Hanna var kommunist
en tant på femti år
kan väl inte va kommunist, va?
Hon var så förbannad på värmen
och på chefen som sa
att dom inte hade råd med fläktar
"Kyss mej där bak", sa HannaSummer love set the mood prelude   
jag har lärt mig sjunga girl på rätt ställe 
 
Hittills har mitt inägg varit meningslöst kommer dock inte på nått sätt att ändra på det...
Hoppas iaf att Klara får det trevligt på dejten hihi
Jag var duktig idag och var ute och sprang 
 

Vippan

Förlåt 
Jag visste inte
Du var den finaste hunden 
Vila i frid 

Drama queen.

Idag köpte min syrra en bok av Nina Hemmingsson . Hon skriver serier som är lite udda. Så hennes bok läste jag när jag kom hem från skolan. Alla serier var ju inte roliga me några gav skratt nästintill tårar. Den meningen lät fult.
 På svenskan idag skrev vi dikter med hjälp av en sida på internet .  Det var riktigt kul och jag kanske lägger upp en dikt jag skrev om den inte blir allför snuskig. 
Bara för att jag nyss lärt mig hur man gör länkar utav Kitten så måste jag även länka denna sida där man kan göra nytta utan att lyfta arslet från stolen.
jahapp annars förutom att skriva dikter på svenskan så hade vi idrott i skolan och det var kul. Fotboll blir väldigt kul när man är så duktig som jag. Jag är verkligen bra ja, Ja jag är nog ta mig fan bättre än dig!

Grattis Tove för att du är så jävla duktig!

När jag skrev rubriken så hade jag mig själv i tankarna men sen kom jag å tänka på min hund. Hon haltade igår och imorse och kunde knappt ta sig ur korgen så då ska dom åka med henne till veterinären men när dom kommer dit så är det onda helt magiskt försvunnet (typ som allt som har med word att göra). Så dom fick åka hem och då kom haltandet tillbaka...det är nått som luktar skumt.


varför tog ni min cykelpump?

Tack Tove för att du visade mig den låten! älskar den! Spelar upp den för allt och alla haaahaaahaaa 

Idag så åkte jag tåg med klara eller hon gick ju av i tullinge men iaf:Dälskar dig klara!  jag kom på att det var aplänge sen jag hörde av från eva..borde ringa henne ..

Nu fösöker jag komma på musik till min uppvärmning..svårt för man ska kunna röra sig till rytmen och jag har ingen taktkänsla :(  hoppas carro kan hjälpa mig.

Det var skitkul i skolan när kitten gömde sig i en soptunna(den var för papper så den var fräsch) och skrämde sarah..hahaha Gillar er tjejor!


Juste måste berätta när jag skulle vara cool och berätta för anna  om det nya slangordet jag hade lärt mig av klara nämligen cok ..det skulle tydligen uttalas som tjock men jag uttalde det som cock alltså kuk på engelska och anna blev typ värsta chockad och nästan sur..  :S kanske för att jag vanhelgade slangen :P elelr för att jag var värsta wanna be hobbyturk men men skit samma...
varför kan jag aldrig stava till elelr  eller vafan..

Lallalala

Nu sitter jag i skolan och jag är väldigt hungrig. Vi har haft svenska och det var kul för då höll vi på med dikter:) nu ska vi ha datakunskap och på mina övnignar fick jag G och G+ hehe men men... Jag fick en ipod nano igår:D nice nice Igår var jag med Bambi och Kitten i stan . Vi fikade på string och det var mysigt värre. fan vad jag skriver tråkigt men jag har inbgen inspiritation haha vafan hur stavas ordet inte ens rätt bokstäver men som sagt var fiuck spellning!

RSS 2.0