jack u off

jahapp orkar inte skriva om allt jag gjort så jag tänkte va duktig och skriva om nån tanke jag har men kommer inte på nått djuupt... haha det bästa jag kan komma med är att jag inte kan äta banan ofentligt för jag tänker att det ser snuskigt ut som att man biter av en snopp och jag är faktiskt inte ensam om att tänka så här! Patte gör det med ^^ haha   öm iaf.. Jag spela fotboll med anna och tanja och hennes lag :) det var roligt  och jag vill spela mera..


Make my day!

Shitt va jag fick lust att bara ställa mig på ett berg och skrika!!!!! AAAAAAAHHHHHHHHHH 
HEHE  oj  nämen seriöst det är väldigt skönt. Just nu önskar jag att livet var lite enklare och att mina drömmar ska gå i uppfyllelse. Eller jag har typ bara en dröm och den är inte ens bra. fan asså . Men från och med nu önskar jag att jag öhh .. blir en martyr? njee kanske inte höm att jag lär mig dansa salsa! yeah skit bra ..så nu har jag nått att se fram emot.
Idag på franskan så lärde vi oss raggningsfraser, svordomar och andra fula ord :D 
Sen så skrev datorn en dikt till mig..orkar inte förklara hur och jag fatta den endå inte:P
Asså seriöst varför är jag borta i bollen hela tiden? vill dammsuga ut min hjärna lite grand swoop så blev man av med lite onödiga tankar.. typ som minnessållet som dumbledore har. 
jag vill ha kärlek ffs! är ju alla hjärtansdag imorrn ..ops måste göra i ordning mina skidor tills imorrn. Ska till Romme!
ha det så bra 
Where are my panties?
Ville komma på nått bra visdomsord men det där ovan får duga :P

Grattis Eva!!!!!!!!

Tandläkarbesök - Ingen för dom som redan är rädda för tandläkare

Jag kände på mig från första början att min tandläkare inte var att lita på. Hon verkade så osäker. Nästan synd om henne. Men men dom började att ta några röntgen bilder och bara det kan göra ont då den där saken är gigantisk och trycker i ens mun. Av bilderna och lite allmänt pillande i min mun konstaterade dvärgen (hon hade en ganska osymetrisk kropp) att jag hade en mjölktand som det vore bäst att jag drog ut + ett hål som måste lagas och tre som var på gränsen. Det blir alltså inge mer godis för min del och flourtablett efter valje måltid.
 Så då får jag typ fyra sprutor och hon konstaterar att jag har rätt hög smärt tröskel (med min erfarenhet av folktandvården får man det) Sen när jäveln ska dra ut tanden så knakar det och håller på som vanligt sen säger hon "Hoppas inte..oj kaise (kan inte stava men fan på tyska) och då visar det sig att en bit av tanden gått av och fastnat. Hon försöker att i några minuter få ut den med en typ skruvmejsel sak medans hon suckar ljudligt och jag typ drar sönder mitt finger omedvetet (var lite nervös) sen så säger hon att Pia ska komma och hjälpa till för hon är jätteduktig. "är inte du det?" tänkte jag illa till mods... sen kommer proffset och rör runt i min mun med mejseln men hon kunde inte heller få ut skiten. Medans dom gör det så mosas min läpp rätt rejält -.-  
men men ingen större skada skedd förutom att min tand som sitter under kanske inte kan komma fram, men vad ska jag med den till?! 
så det blir återbesök om tre månader för att laga tanden/tänderna och se ifall dom fuckade upp mina tänder ordentligt eller bara lite grand. 
Hon fråga om vi hade ipren hemma för det kunde göra lite ont senare när bedövningen släppt.Jag och min pappa tolka det som att jag kommer få sjukt ont så han fixa ut lite smärtstillande som han hade recept på. I värsta fall ska jag få en narkotika klassad tablett så jag överlever nog natten... 

Annars har min dag varit trevlig och soft förutom en utskällning som jag fick för att jag lämnat min dator obevakad. Smällar man får ta...

Get on up!

Hellow folks! 
Såg just filmen Guds stad och den var spännande och häftig men den berörde mig inte så mycket... Har väldigt svårt för att se filmer just nu. Kan inte riktigt koncentrera mig vilket är rätt synd. 
Det är fredag och jag sitter hemma... vafan.. men jag är för trött och har för ont i ryggen för att orka, fast jag saknar sötnosarna.  dom där stenarna är inte fast borrade eller så utan det är nån jevel utan liv som staplat dom sådär. 
www.rock-on-rock-on.com
coolt   :D


 

Shake your money maker

RSS 2.0