Rubrik

Precis som mitt förra inlägg så kommer det här inte bli någe roligt alls.
Min helg såg ut så här:

Fredag: Såg Låt den rätte komma in med Andreas och den var verkligen bra! Lätt en av de bästa svenska filmer jag sett iaf. Se den! Den va mysigt och sen sov jag hos honom.

Lördag: Lugn morgon sen på eftermiddagen var jag hemma och pluggade. Kanske inte så koncentrerat men ändå.

Söndag: Gick upp åtta. Pluggade en timme fram till tio. Sen dro jag in till stadsbiblioteket och plugga 12-16 där sen när jag kom hem så pluggade jag lite till som omväxlingen.
Trots att jag för en gång skull faktiskt gjort något vettigt så har jag massor kvar.

Idag: Slutade skolan kl 14.20 vilket vi inte brukar på måndagar. Skönt tänkte jag men sen skulle jag på intervju på posten vid 6 så jag stannar i skolan för jag hinner inte hem. Pluggar till halv fyra kanske, sen drar jag å käkar för datan sluta funka. Hann därför inte göra historia arbetet. Käkar på donken sen drar jag till posten och är där en halv timme för tidigt för jag e tönt. Sen visar det sig att jag kom dit i onödan och får åka hem på direkten. Har därför slösat flera timmar som jag annars kunde spenderat hemma och tja varför inte pluggat?

Just nu hatar jag hur mitt liv ser ut. Jag vill va med kompisar utan att må dåligt över att jag ligger efter i massa ämnen. Jag vill sluta få huvudvärk hela tiden.

LAJFHALFJHJKLAFJLAFH

ÅÅÅÅÅÅHHHHHH jag är ett jävla psykbryt. Förlorade nyss en auktion på tradera och bröt ihop. Ville verkligen ha den där grejen inte för min egen skull utan hade tänkt ge bort den och dum som jag är hade jag verkligen räknat med att få den. Du skulle blivit så glad och jag såg verkligen fram emot att ge dig den. Jävla skit!  Den var verkligen värd mer än den gick för men min jävla pappa satt brevid och klaga. Jag har fan rätt och slösa mina pengar på vad fan jag vill. Nu har jag ingen aning om vad jag ska ge dig. Jag ska komma på något bättre och finare men blir svårt... 

Happy happy happy!

"VISION: To see Happy Children from happy families and happy communities. "

Följande mening kommer från en beskrivning av den organisation som vi kommer att jobba med och bo hos när jag och ett gäng sköningar drar till Himm-a-lajja. Då tänkte jag kn man få in ordet "happy" fler gånger än så? Ja, det visade sig att så var fallet.

"Naturally, happy children need to be in happy families and happy families need happy communities in which to flourish."

Lägg på en indisk brytning. Behöver jag säga att jag ser fram emot resan?

_____________________________________________________________________________________________________

Imorgon ska jag på information om ett jobb på posten som jag sökte. Ska sortera julkort. Det stod inte uttryckligen att jag fått jobbet så jag har varit lite tveksam till att fira men jag antar det lixom. Väldigt skönt att veta att man kommer ha lite extra cash i och med alla student partaj som kommer nästa termin. Jag vet inte om jag är helt knäpp men jag ser inte fram emot studenten. Har aldrig gjort det. Känns mest likgiltigt men också jobbigt. Vad kommer här näst? Jag hoppas jag kommer bo i Franrike ett tag. Är taggad på att kunna prata franska :)

Har återupptäckt Anders och Måns och jag är kär. Är ju snart december och då kommer dom att göra min dag inte mindre än 24 dagar i rad! Heja julkalendern!

                                                                    

Orvar!


RSS 2.0