Rubrik

 För cirka en månad sen så skaffade vi, min familj och jag, viasat. Så nu har vi inte femman längre vilket jag tycker är synd för där går Vänner med mm. Så jag satt och klagade över att vi bara har skitkanaler nu för tiden och då säger mamma:. Vi har ju fortfarande kvar femman på Johns teve ju!  Men det är det ingen som sagt till mig! Jag känner mig så lurad. Va fan.  

Min brorsa sitter och säger " Åh jag har fjärtat mycket. Riktigt ordentligt dessutom. På ett sätt stinker det men samtidigt blir det varmt" hoho om han visste att jag skriver det på min blogg skulle han döda mig...han är så blyg, den pojken.

Jag hoppade från femman på sydpoolen. Jag var inte rädd då men nu börjar jag bli rädd...  lite konstigt kanske.  Asså ärligt, har fan svårt att andas!  Måste lugna ner mig...andas ut, andas in..

Stäng av/Sätt på

stäng av teven
stäng av teven
stäng av teven
stäng av teven
älskade vill du stänga av teven?!
stäng av teven nu
STÄNG AV TEVEHELVETET FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sätt på själen hjärtat jaget livet
kom älskade så älskar vi i en glänta i skogen


Kan ingen komma och väcka mig?

Imorgon ska jag till Sydpoolen med skolan. Det ska bli kul men det är jobbigt när det är så mycket folk där.  Sen ska jag börja simma där med Tove flera dagar i veckan : ) Mitt huvud känns helt tomt för tillfället och det är tråkigt. Kan inte nån lära mig att tänka igen? 
Jag ska nog gå ut med Vippan nu.
Ha det finnemang


Rollercoaster ride

Jag minns inte så mycket av vad som hände i skolan idag så det kan inte ha varit så roligt antar jag. Jo vänta jag hade ju nationellt i engelska. Muntligt dessutom. Det gick inge bra. Jag babblade i och för sig på men det lät inget bra och jag fastnade på orden. Men sånt är livet. Annars har jag lyssnat på Kent idag : )  

Silvertape!

Idag fick jag jätte mycket myror i benen när jag satt framför datorn så jag var bara tvungen att springa ut och hoppa i vattenpölarna... hehe... men jag hann bara hoppa i två stycken sen kom min granne och började snacka med mig i typ fem minuter, och när han hade berättat sin livshistoria så hade alla myror försvunnit... Jag försökte låssas som att jag hade kvar dem men det blev inte samma sak så jag gick in igen och åt blodpudding.

Oh no...

Idag hade vi teknik. Vi ska skruva ihop en låda som piper. Det är mer avancerat än vad det låter! Det var kul fastän det gick dåligt, fast det kanske var kul just därför det gick dåligt. Mm tror det... Satt ialla fall bredvid Julia. Hon har härlig humor den tokan...Sen så hade vi muntligt svenskt nationellt prov. Det hade varit roligt om vi inte hade haft Lennart det mongot...Han är obeskrivlig licksom ställa sig på huvvet mitt i matsalen! Hehe

Att inte ha en rubrik är också en rubrik

Idag hade jag biologiprov... jag tror att det gick rätt bra iaf VG *hoppas hoppas* sen fick jag tillbaka franska provet. Det gick riktigt bra faktiskt men som ni hör på mitt namn så är jag riktigt bra på franska. Monstre betyder nämligen monster på svenska! Det ni! Annars idag så har jag mest suttit framför datorn. Min pappa sa åt mig att jag har blivit beroende och berättade om alla risker med att skriva blogg och hur många flickor som försvinner i usa om dagen. Sen frågade han om jag visste hur många som försvinner i sthlm men det visste jag inte "Då är det bäst att du tar reda på det!" Men jag hittar inte någonting om det på google. Det är synd.
 Annars var nog det roligaste idag när vi ( Eva Tove och jag) våldtog Martina i en hylla i biblioteket! Herregud så det kan gå när inte haspen är på!Skämt åsido


@-))---

 Nu lyssnar jag på musik från Tarzan : ) Den filmen är fin och rolig!  Haha så jag skrattade när Jane blev jagad av babianerna!  Sen är den sorglig också när Kurchak dör ( vet inte hur hans namn stavas). Då grät jag några tårar. Kan vara lite känslig ibland men jag levde mig verkligen in i filmen. Innan vi såg den så gjorde mina vänner och jag våfflor. Åt kanske fem stycken med grädde på! Usch vad mätt jag blev : ) Det var en trevlig kväll! Det är det alltid när man har vänner runt om sig . Nu måste jag gå och lägga mig : (  Pappa tjatar.
Jag var med på Carros tävling också! Hon var jätteduktig!


Jag vill gömma mig i dig

Jag har börjat hänga på Lalehs hemsida :  ) Jag trivs där, det är fina människor där. Jag förstår inte varför jag inte lyssnat på henne på länge. Jag mår bra av att höra hennes röst. Det kanske är det som fattats i mitt liv på senaste tiden. Hoppas det, då kanske jag blir glad nu när jag lyssnar på henne igen : ) Hon får mig att känna sommar. 

Flutter

Just nu sitter jag och lyssnar på lite gammal musik. Håller på att ladda ner vesionen av stairway to heaven som är baklänges.  Fast jag hör fan inga satanistiska meddelanden . Vad besviken jag blir. Gud vad knäpp jag känner mig Hehe...fast lite hör man nog ändå eller kanske inte.

 Har just tatuerat mig. Melman blev det. Riktigt fult men watte heck.
 
Jag längtar till imorgon för då har vi gympa!  Idag hade jag både redovisning och franska prov. Det gick ganska bra på båda sakerna så det känns bra nu att ha blivit av med dem två sakerna.

Jag glömde nycklarna  i skolan idag igen! Så mamma fick skjutsa mig och när vi ändå var ute och körde så tvingade jag mamma att skjutsa mig till konsum så att jag kunde stilla mitt sockerberoende.
  Det blev lite konstigt med styckeindelningen men skit samma. 
 
Jag vill ut och cykla
Vinden i håret
Utan att veta vart jag är på väg
Stigar i skogen


Zzz

det roligatse som hänt idag var när jag skulle värma en pizza i ugnen. asså hur svårt kan det vara? bara stoppa in den och värm men jag lyckades tappa den på golvet efter lite akrobatik konster och där stod så klart vippan och slickade på den. Det låter inte så kul men det var det haha.  jag måste försöka bli pigg. Hm   min syster hjälpte mig just med det. Den jäveln skrämde mig! 

Nästan lika söt som du!

                                        Nästan lika söt som du!


Till T-Syster

Finns det något jag kan göra för dig?  Jag gör vad som hellst!  Snälla låt mig få prata med dig! Jag vill lyssna och finnas där för dig. <3

B, C, Ä

Beatles är en sorts orkester
Vars frisör tagit semester

Chef är en slags herre
Som du själv vill bli, fast värre 

Älgen ensam satt och log 
I en sönderskjuten skog


   

mjo

hallåå my little Blögg, have you missed me? Idag skulle jag vara duktig men jag tror att jag spar det till imorgon, choklad gegga ska var impulsivt :P jag gjorde nämligen det istället för att plugga men helgen är lång.  Jag ska klara det, det ska gå.   

My eyes!

Det har hänt en hel del de senaste dagarna men inget som är tillräckligt oviktigt så att jag kan skriva det här...jag vet det är onödigt att ha en blogg om man ändå inte vågar/gillar att skriva om vad som händer i ens liv men jag vill inte att alla ska kunna läsa om vad jag gör på fritiden. Tänk om Pappa skulle hitta min blogg? usch...jaja vi hade NP idag iaf. Jag tror att det gick ganske bra fast den svåraste biten är kvar. Jag börjar få sämre syn. Har alltd ont i ögonen när jag sitter framför datorn...typiskt    Nu ska jag gå och vila ögonen bye bye 

Efter en hård dags slappande är det skönt att koppla av!

 Idag såg jag på Lejonkungen 3  den var inte så bra som jag kom ihåg att den skulle vara men ändå helt okej. Det är från den filmen min rubrik kommer från :P  Efter det så spelade jag Need For Speed med John. Det var rätt kul. Vi började inte slåss för en gångs skull! Sen har jag varit duktig och pluggat lite engelska också.     Pappa klagar som vanligt på att jag är lat och inte hjälper till i hushållet, fast han har ju rätt så jag kan ju inte direkt säga emot. Jag hoppas verkligen att det går bra på NP för jag vill inte sänka mig i engelskan.  Just det ja Martina fyller år idag! 
GRATTIS!!!!


brööl

igår var det fredag. det var kul. Idag är det lördag. vad roligt. imorgon är det lördag och sen kommer söndag. 
jag har tappat min humor. säg till om du hittar den.  
jag vill hitta på något ikväll. det skulle vara kul.
jag ska försöka göra det här till det tråkigaste inlägget nånsin!
hejdå


Monkey Gone To Heaven

just nu sitter jag och försöker lära mig en del av en blood hound gang låt heeh. Gillar inte dem så mycket egentligen men deras texter är rätt roliga. Måste bara hitta någon att sjunga den med. C' mon party people! Borde kanske plugga men. Idag fick jag reda på att A-B tycker jag är ett skrikigt litet dampbarn fast hon har fel jag är värre än det. Porträttet som återspeglar  mitt samvete föreställer en rynkig och ful gammal gumma.  Jag hatar mig själv. Om bara nåntig kunde bli som man vill! 
Jag vill låsa in mig i mitt rum och lysna på min mp3 under filtar. Bara ligga där i resten av mitt liv. Så dramatiskt. 

Älskar alla mina vänner!

 jag har missat scrubs... typiskt.  fast det här är också trevligt... jag hittade en studsboll!den ska jag ta med till skolan imorgon ;P  Nåväl ihelgen så sov alla över hos carro!  Värsta schysst av henne. vi hade trevligt speciellt jag och tove. vi var värsta bitchiga hehe åh det var roligt när patrik var hyper  har fan aldrig sett honom så pigg! och det var fastän han inte sovit nått på hela natten hehe  efter att jag kommit hem från carro så somnade jag på en gång eller först firade vi min lillebror John!
Klara min underbara vän!

hahaa

hehee nu skriver jag hahahaha jag sitter och skrattar för mig själv John:" Du är sjuk!"  Jag vet men vad ska jag göra åt det??? hauh nu ska jag skriva om vad som hänt mig idag och sen ska jag skriva om vad jag gjorde i helgen för att kompensera för att jag inte skrivit på länge. efter att franskan slutat så pratade jag med veve( födelsedagsbarnet) och hon beättade något väldgt roligt... sen så kom tove och då gick vi ner till personalrummet  och där hörde vi ann-britts spöke!  det är sant! vi ropade på henne och hon svarade innifrån  det var fan skit läskigtrummet och det hörde både vi tv plus vaktis men när vi kommer in dit så är det tomt!  Det var fan skit läskigt!  så när vi ändå var där inne så bestämde vi oss för att vänta på att åa skulle komma dit och så skrämde vi henne! obetalbar min hon hade ! hon är så lättskrämd... tove du är så jävla söt! Hör du det?  jag längtar till imorgon när jag får träffa alla mina kompisar igen! 

PeaceBreathe

Nu är jag slut. Jag har åkt snowboard idag och jag hade ingen aning att det var så jobbigt höh. Mina händer skakar och mitt ena knä har svulnat upp :P men det gör inget. Det var värt smärtan.  Det är knappt så att jag kan skriva det här för min händer. Det var bara jag och tove som åkte fast vi från början skulle haft med oss Carro och Patrik, men Carro var sjuk och Patrik pallde inte. hehe Jag ringde honom tjugo över elva och väckte honom. Han brölade mest till svar. Jag måste göra om det någon gång haha. Jag fattar inte hur man kan ligga och sova till två på dagen!! Helt otroligt.  nu orkar jag inte skriva mer 

RSS 2.0