outsmarted

De senaste två nätterna har jag sovit hos Andreas så har haft samma kläder sen torsdan. Glömde ju ta med ombyte så känner mig tip-top fräsch.  Ska nog byta om strax så oroa er inte. Igår glömde jag min mobil hemma hos andreas. Jag va helt säker på det för den fanns ingen stans. Inte i nån av mina fickor och inte i ryggsäcken för där kolla jag flera gånger och den har bara två fack. Så jag ringer hem till andreas från skoltelefonen. Jag får honom och hans morsa att leta efter den och sa till och med till andreas att han skulle gå till busshållsplatsen ifall jag tappat den på vägen. Fast då drev jag med han men det gick hem. Men till slut kollar jag i ryggsäcken igen och då ligger den där inlindad i min t-shirt. Jag blev inte ens glad när jag hitta den. Bara irriterad på mig själv. Så då drar jag hem till honom och glömmer min dator i ett grupprum. Meningen var att jag skulle mejla hem ett arbete så jag kunde göra det färdigt men nu går inte det. Suck. Och till råga på allt så glömde jag mina vantar nån stans i stan idag. Är iofs van och tappa bort sånna saker men jag gillade dom. 

Jag orkar inte med mitt dåliga minne och stresskänsliga psyke. Kan ingen köpa mig en extern hjärna så som man kan göra med hårddiskar? 

That's Entertainment

Idag började allvaret igen och det var inte så fasansfullt. jag gick och la mig väldigt pigg och glad igår och det tillsammans med det faktum att jag gått upp klockan 12 på söndag gjorde det nästintill omöjligt att sova. Vet inte när jag lyckades slummra in men jag hade iaf inte sovit en blund vid halv 2. Det gjorde i sin tur det svårt att stiga ur sängen imorse men bror min va på ovanligt gott humör så morgonen flöt på rätt bra. han och pappa hade tydligen suttit hela kvällen igår och försökt få ur pengar från en spargris som pappa sa tillhörde honom men som jag e 95% säker på är min. Eller okej 75. Hur som helst finns det ingen nyckel, om den inte ligger i vill säga. Så istället för att moget ge mig de 120 spänn som fanns i, så stoppar han tillbaka dom i spargrisen. Han försvara sig med att han hade fått ont i öronen av å skrammla ut dom så de va inte mer än rätt att ja skulle få kämpa för mina pengar. 

Tåget jag skulle ta va inställt och nästa va en kvart försenat så fick stå och vänta i en halvtimme. Enerverande. 

Väl i skolan vare trevligt. Fick tillslut en intervju med nån från UD trots eu människornas försök att växla oss hit och dit för att få oss att ge upp. Men se, den gubben gick inte! Vi har sett igenom era försök att passificera befolkningen och nu äre krig! Klart ingen orkar me politik när de ska va så jävla svårt att ens få prata med rätt person. Till och med en uttråkad röst på ud sa att det va en jävla djungel. På förmiddagen tog jag mig en rast och sprang ner till zinkens där Eva hade åkt skridskor. Tyvärr missa jag själva spektaklet men som plåster på såren fick hon se min fina skola :) 

Själva skoldagen var trevlig. Jag gillar min grupp trots allt (allt=jakob). Sen efter skolan köpte jag mig en liter med jos som snart e slut och en påse pistachnötter som är slut sedan länge. Å nu sitter jag här och njuter av solen som skiner in på mig. På mig skiner alltid solen.  

Tonja ringde precis och meddela att dom vann alla matcher i skol dm!! jag trodde inte dom va så bra :$ men GRATTIS FAN! :D

http://www.youtube.com/watch?v=2yj0y9PtqBkMmm juste!

HEJ! 
Var ju ett tag sen sist. Har försökt lura er att jag har ett liv. Gick ni på det?  Eller du kanske jag ska skriva lär inte va många som orkar gå in här längre.  
Lovet börjar lida mot sitt slut och det känns. Har en klump i halsen gjord av en ogjord franska/idrott/engelska läxa. Men jag tror att det blir lättare att förtränga den imorn när man får träffa söta människor på globala igen.


Juste, igår var på dagen ett år sedan jag våldgästade mig hem till andreas och gjorde honom min pojkvän. Inte illa pinkat. Det fira vi genom att ta en promenad i regnet. Det va inte sådär romantiskt som på film men det va kul. Fick tillfälle att hoppa i vattenpussar som det tydligen heter. 

Blev rätt kort men kom fan inte på nått roligt att skriva he he  hare!!

RSS 2.0