Ivull

hahaha hatar denna blogg så hårt!!! När jag äntligen beslutar mig för att skriva i den och jag kommer på lösenordet efter nån sekunds tvekan så försvinner skiten jag skrivit. fan.

jajaj nåväl. Idag började skolan 8.40 och vi ska litteratur seminarium om en bok man läst. Man fick inte veta vilken tid man skulle ha dock och jag ska ha 10.40 så jag spenderar lite kvalitétid med min dator. Kanske ingen bra idée för nu tycker jag sämre om den.
Jag var glad imorse, då lyssna jag på The Ark och åt god frukost för min syster fyller 21 idag. Sen kom jag till skolan och va fortfarande glad fastän tåget va försenat. Sen skrev jag på bloggen och sen försvann skiten och nu sitter jag med stressade människor och nu är jag inte glad längre. Fast så fort jag skrev de där så kändes allt bättre :D

Förrut satt Frida och Lajni här och dom berätta om deras bok. Den verka knasig. Den handlade om en kille som var efterbliven och som va tankspridd och inte kunde göra två saker samtidigt. Det påminde om en person jag känner :D Han va iaf med sina kompisar i skogen och drack öl och rökte på men sen ville han inte och då blev hans kompisar galna och börja slå han och kniva han och skulle kasta in honom i elden. Det va dagens skratt än så länge :P  men sen slog jag upp i min egna bok en sida där det stod "Lotta rullar ihop snorkråkan till en korv och släpper den på golvet."  x)


Imorse på tåget fick jag en dröm om att jag bara gick på nån utav waxholmsbåtarna och fråga han man köper biljetten av vilken ö jag skulle gå av vid. De skulle va så skönt att bara åka nån stans utan att veta vart man kommer att hamna. Det är typ en återkommande dröm och ja har hört många andra som har liknande drömmar. Men de är väl vanligt att man vill fly verkligheten antar jag. Nu kom  jag att tänka på min dröm lista :) Du måste skiva en Andreas! hahaha vart lite osäker när jag lästa hans namn om ja stavat rätt men de gör inget för han stava mitt namn Louies :D  <3Kommentarer
Postat av: Tove

haha vem som du känner kan inte göra två saker samtidigt? XD Puss på dig Louies XD <3

2007-05-14 @ 17:39:07
URL: http://tovsan.blogg.se
Postat av: andreas

va ere som hindrar dig från att fara iväg då?

2007-05-14 @ 18:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0