Come What May

Sitter och lyssnar på Chamma Chamma som är en indisk sång. Den var med i Moulin Rouge som jag nyss såg på med carro. Sen hon gick hem har jag lyssnat på soundtracket och nu laddar jag ner en massa låtar från filmen.  Det har varit en bra dag..det var kul att gå upp till bibblan med carro och träffa mina bibliotikariekompisar :P sen så hoppade vi lite i vattenpölar också:D 
I skolan så var det kul vi hade gympa men roligast var nog att få teckningarna som man gjorde när man var typ 4 år...hihi min gubbe som jag hade ritat hade snopp..alla andra hade ritat söta små gubbar:P men sen så var jag ett dampbarn när jag var liten. Jag har min lågstadielärare Elisabeth att tacka för att jag är "normal" nu. Jag ska göra som tove föreslog och rama in min bild för fan!
Det var roligt idag också när adam fråga oskar om han skulle sälja sin familj för pengar och oskar svara 
"Mäh det där är ju en kuggfråga!" hihi


Love is hell

Igår så var jag först med Martina sen kom tove och då stack vi till krysset efter att vi först gått ner till konsum,men den jävla bankomaten var stängd så du fick vi gå till salem. Sen när vi köpt colan så satt vi på en bänk eller så gick vi ner till konsum:/
 ajja  vi bestämde oss för att tälta iaf men när martina skulle åka och hämta mina grejor och lite annat så hittade hon sebbe och nille i stället. Så dom hängde och så åkte jag tove klara dan och patrik och tälta i stället :) Det var mysigt vid lägerelden:P hoppas jag inte sa alltför störda saker..jag var rätt konstig jajja..det var rätt onödigt med tält nästan för vi sov ändå inte så mycket men men..sen imorse så fick vi ju packa ner tältet och konka hem på alltihopa. Det var fett jobbigt och jag har fortfarande ont i axeln...(:
 sen så när vi var hemma hos tove så åt vi frukost!mmm..shitt vilket bra morgonhumör toves pappa har! Han blev glad av att vi kom och väckte honom genom att ringa på dörren kl 7 på en söndag! Det kanske är för att han tränar så mycket som han är så glad..min pappa borde träna mer..:P Sen efter att klara gått hem så kollade jag och tove på Kalle och choklad fabriken.. fast jag sov och tove gick tydligen ner och prata med hennes brorsa:P 
sen så åkte jag med familjen till berga naturbruksgymnasium och kollade på djur. Det var rätt kul typ..kultingarna och kalvarna var jättesöta...så sträva tungor och söta trynen/mulor..synd bara att inga djur gillar mig...orkar inte skriva mer 
 
hejdå


Alla vill till himmelen men ingen vill dö

"Jag ska bajsa dig i pannan"  är det uttryck som helt klart är coolast just nu!! Så alla ni som vill vara lite hippa, börja säga så, så ofta som vanligt. Tänk också på att det inte behöver vara något negativt. Det kan användas som komlimang med.

Åh shit kom just att tänka på att jag satt bredvid Sandra på bilden. Hon är patriot host*nasse. Jag hörde inte så mycket av vad hon snackade med Oskar om, men jag hörde ordet utrota och det räcker bra för mig...jag fattar inte hur någon kan vara nazist speciellt inte om man är tjej för deras"politik" handlar ju också om att tjejer ska vara underordnade män och passa upp på dem (skakar på huvudet). 
skriver kanske mer senare när mitt huvud hunnit ikapp tiden.. 





Balklänning

Balklänning
Sådär ser min balklänning ut på ett ungefär, inte riktigt den färgen. Den är lite klar gulare i verkligeheten tyvärr

Destruction leads to a...

Nu har min msn fuckat sig..för att kunna starta skiten måste man installera en nyare version och den måste man instalera varenda gång. Min dator fattar inte att den redan installerat skiten tre gånger utan den måste installeras fyra, fem och sex gånger..suck..Idag upptäckte jag att Anders och Måns hemsida är uppdaterad:o just därför tänker jag sno en sak därifrån:

Om en skogssnigel skulle börja bråka med en annan skogssnigel, skulle någon av dem kunna förolyckas? De har ju inga armar eller ben att slåss med, kanske de kan kväva varandra?
Sebastian, Rönninge

ja du Sebastian det är en bra fråga men det jag hellst vill veta är, vem fan du är? jag menar Rönninge är ju inte direkt så stort..tyvärr tror jag nog inte att jag känner dig, men men..

Idag träffade jag Andreas..först fatta jag inte att det var han men när jag la ihop 70-tals jacka + longboard+ Andreas ansikte så slog det mig"Shitt det där är Andreas!" hehe jag blev rätt chockad :P
 


Tack för ordet, nu känns det bättre.

Delicate and wild

Ojojoj det var länge sen jag skrev..Igår var jag med carro i stan.  Det var roligt som fan. Jag hittade balklänning också!Wiie jag gillar den mycket. Men åh jag skämms över att jag är så bortskämd..fy fan.. sen på kvällen var jag med carro klara tove och adam ..det var trevligt men jag fick som vanligt inte vara ute så länge:( men ajja..
det ska bli roligt på balen:D hade baldans igår..haha  alla  var så söta.. många dock som hade handsvett fast det är lite charmigt.  


country musik äger :P

Igår var jag med syrran i stockholm och kollade på balklänning men jag hittade ingen..vi hade det skit kul när vi diskuterade vår damp släkt. Hela gårdagen var rätt skön och vi såg på Erin Brokowich som jag tycker är rätt skön. Idag så tog vi en promenad i skolan och då badade  Tove och Klara..värsta coola dom är..orkar inte skriva mer..men ha det bra 

Söndag

Min lille bror sitter och kollar på Disney chanel där nere och jag jag hör teven upp hit så jag måste bara citera:  Snubbe med basröst (svarte petter ifall nån vet vem han är) säger till typ knattarna : "Nu ska vi ha lite kul med er småpojkar!!" Eftersom jag är aptrött så tyckte jag det där var svinkul.. nu är jag höm varghungrig ..det blir grillad körv om ett tag. 
Jag sov en liten stund alldeles nyss för jag var så jävla trött efter mitt "jobb". Min syrra jobbar som simlärare och mitt jobb bestod i att att kryssa för alla elver som kom dit. Så jag satt på en stol i fyra timmar och gjorde det och inte kunde jag lyssna på musik heller för det skulle vara ohövligt..
Morgonen började skit dåligt också..Pappa hade sagt kvällen innan att jag inte skulle orka upp på morgonen bara för att jag var ute så "sent" så bara därför ville jag mot bevisa honom och min syrra så jag gick upp halv sju!  Så sitter jag och äter fruksot ensam och undrar varför inte carro kommer upp för vi skulle ju ta 08.18 tåget  men sen när jag väcker henne så säger hon att pappa ska skjussa oss.  Så jag hade inte behövt gått upp förräns kl åtta! Fy fan va sur jag blev!!  Dom berättar aldrig nånting för mig!   Ajja sen när vi kommer till badstället så får vi först inte upp dörren... asså nyckeln var hur trög som hellst att vrida om så vi blev tvungna att ringa pappa så fick han komma och fixa biffen som vanligt.. sen när vi väl kommer in i lokalen så går larmet!  Va fan! Men allt ordnar sig till slut..fast jag trodde min syrra skulle få ett nervöst sammanbrott ett tag. Stackarn håller fortfarande på och ältar skiten... Hon liksom jag har svårt att släppa saker.. 
Sen när vi gick hem från badhuset så träffade jag Eva! Fast vi stannade bara lite flyktigt och pratde men ajja. Hon såg så sommrig ut! 
Asså skit jag mår dåligt..har inte ätit nått och inte sovit så bra heller och så har jag huvudvärk.. ahha jag har nog vätskebrist..får väl gå och dricka då..
Ah nu känns det bättre..
Igår var det trevligt. Tove Klara Josse Carro Eva och jag spelade Kubb! Det låter pensionärs aktigt och oskyldigt men alla tog det på blodigaste allvar så det blev värsta lynch stämningen :D fan va kul det var.. fast lite skrämmande för jag trodde tove skulle kasta pinnen i huvvet på mig... Åh gud vad irreterad jag blev på klara den besserwissen... "vi skulle inte kunna slå varandra med kungen för det finns ju bara en" eller vad du nu sa..liknade Dan gjorde du iaf...hatar när folk märker ord..hihi.. måste bara citera babylon sjukan som vi såg igår dels var det kul när nån sa "du är så ful så du får inte följa med" sen så citerar jag när maja säger fuck you på sitt töntiga sätt :D 
Hejdå allahopa!





Solig dag

Idag har varit en solig och trevlig dag. Har mest suttit och solat känns som jag inte vait på så många lektioner fast det  är nog för att jag inte tänker på idrott och hemkunskap som en lektioner precis. Gympa är så jävla roligt. Det är lätt mitt favvorit ämne iaf när vi kör killerboll! jag blir helt hysterisk av det spelet..haha yes nästa vecka är det hälsovecka! Nästan inga vanliga lektioner..yeah. .det sämsta idag var när jag blev utskälld av Lasse..eller han var inte direkt arg mest besviken på mig:( fan va jag skämdes..ska försöka sluta älta det där men det är inte så jävla lätt...sen var inte öm hemkunskapsläraren (kan fortfarande inte hennes knäppa namn) så glad på mig heller..bara för att hon inte har någon humor! fuck you
 hejdå ha en solig helg

Lallaa

Läste just kommentaren jag fick av Tove! och nu dansar jag min "lycklig dans " Den är lite svår att beskiva men den äger..Kärlek till alla mina Vänner! Håller på att ladda ner musik och jag "pluggar" samtidigt..Fan va jag suger på att plugga .. inte mitt fel att det finns så mycket bra musik..YEAH jag hittade låten jag letat efter! Den var med på dagens avsnitt av scrubs..Colin Hay-Overkill jag vet inte om jag gillar den så mycket men kul att jag hittade den..Justia har inte skivit nått om simningen. Det är nämligen så at jag och Tove har börjat simma två gånger i veckan. Först är det 50 min fyspass sen simmar man i ytterligare 50 min..Väldigt jobbigt men det är skönt att träna så det är det värt..

 
Tänk om man hittade en sån balklännig! Då skulle jag bli glad. Btw det där är cate Blanchet hon spelar alv i sagan om ringe De är hon som pratar i början också @--))----

happ

Igår var det alltså Valborg. Trevligt trevligt... det var bra att jag stank så mycket rök så att pappa inte kände lukten av spriten jag spillde på mig..onödigt att dricka när man ändå inte blev full som smarta klara sa igår. Det var sjukt kul att åka den där karusellen!!  Åkte den tre gånger och det kostade tillsammans 90 kr!  Snacka om slöseri fast det var ändå värt det.. det dåligaste med igår var att vi gick så himmla mycket och att jag var tvungen att vara hemma klockan ett! Min pappa är en aningen överbeskyddande men men han är bäst ändå..hehe hoppas han betalar guldkortet åt mig. Nu känner jag mig lite bortskämd men jag diskade faktiskt idag! Så det så... 
Idag var jag med Carro och Tove! Det var trevligt fastän vi var lite sega. Det var härligt att cykla. jag älskar min cykel! Jag ska gå och ta kort  på henne snart tror jag..Idag så plockade jag vitsippor för första gången i år.. Wiie. Hheh jag ägde carro på Need for Speed ..hehe hon är rätt dålig förlorare, fast det är jag med...vafan har jag gjort annars i helgen? typ inget tror jag..aja i fredags var jag och kollade efter balklännig. Men hittade ingen..alla har så muccket paljetter på sig..jag vill ha en enkel men snygg klänning ska det vara så svårt att tillverka sånna??? måste gå nu för carro vill ha datan.
 

I never
think 
of the
future-
it comes soon enough.

-Albert Einstein


 
Funderar på att bilda ett eget land så att jag kan starta krig mot Libertas Mohahaha...

RSS 2.0