bla bla

Jag har inte haft tid att skriva på några dagar för jag har gjort en massa saker så när jag väl kommit hem så har jag gått direkt till sängen. Men så här har min vecka sett ut till nu:
Måndag: I skolan gör vi inte särskilt mycket  men på matten så käkade vi godis:) och på musiken sjöng vi sommarsånger och på biologin solade vi. Sista lektionen skolkade jag från och sen gick typ alla å bada nere på båtbryggan. Det var asskönt och skit kul. Alla killar puttade ner en i vattnet hela tiden och eftersom jag har damp så tröttnade jag typ aldrig på det hhehe fast det blev fysiskt jobbigt efter ett tag:P sen på kvällen så åt jag på kolgrillen med Eva tove carro patrik och oskar .. sen när jag skulle betala så visade det sig att jag inte hade några pengar med, som tur var så kunde jag låna av eva och jag har fortfarande inte betalat tillbaka.. är pank måste tigga..sen gick vi öm jag minns inte vad jag gjorde sen? höm jaja jag kan inte komma ihåg vilka dagar som sakerna hände på så nu kommer allt jag gjorde i en enda röra:P  tove sov över hos mig efter att vi hade varit hemma hos patrik och pratat snusk:D.. jag och tove asflabbade hela natten typ.. åh det var så jevla  roligt! ÄLSKAR DIG TOVE!   när vi var nere i centrum så blev vi utskällda av en dampgubbe!det var askul när malin skyndade ifrån honom. (tove vet vad som hände:D)  Sen nån gång så badade jag kvällsdopp med tove! det var skönt. sen så var jag hemma hos oskar nån dag det kanske var söndan ..det var iaf länge sen jag var där..  igår så badade vi sen så drog jag och carro hem till mig sen åkte vi till hemliga stället som alla vet om... där träffade vi några amerikanare som var trevliga.. jag hoppade ner från klipporna! det var kul!  Måste träna min engelska.det där får räcka
Allt skulle bli enklare om jag skrev lite varje dag än massa skit på en gång..

Dagarnas ord: Flopflop som patrik sa:) gulligt nej jag menar skönt:P
solglasbrillor säger jag hela tiden
bondebränna som adam sa .. det är när man är vit från att ha haft t-shirt
raggardusch som tove sa och som jag brukar ta. det är när man inte duschar utan bara tvättar sig under armarna:P  jag duschar dock men inte just då! okej? tro inget annat..




Kommentarer
Postat av: Martina

HAHA bondebränna fifan vad kul :D adam har fetaste humorn speciellt med mej :)

2006-06-14 @ 20:06:40
URL: http://martiiina.blogg.se/
Postat av: Tove

Haha! Så jävla kul vi haft dom senaste dagarna! Älskar dig fett mkt gumman! (L)(L)Puss på dig söta tjej ;D

2006-06-14 @ 22:34:32
URL: http://tovsan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0